Bli medlem - registrera dig som användare

Ändrad den Mon, 05 Sep 2022 vid 03:05 PM

För att kunna köpa medlemskort via filmstudions webbförsäljning måste du först registrera dig som användare genom formuläret "Bli medlem". Först när du har gjort det kan du logga in och genomföra ditt köp. 


Följande information ska fyllas i

  • Namn: Ditt för- och efternamn

  • Din e-post: Den e-post du anger kommer du använda för att logga in även i framtiden och det är till denna e-post som bekräftelsen av ditt köp skickas. Se därför till att fylla i den korrekt. Om du saknar e-postadress eller delar e-post med en person som redan är registrerad hos filmstudion så kan du istället registrera dig med ditt mobilnummer.

  • Mobilnummer: Mobilnummer är frivilligt att fylla i men fylls helst i av alla. Mobilnumret kan du också använda för registrering av medlemsskap om du saknar e-postadress. 

  • Adress: Fyll i din adress (detta är frivilligt).

  • Lösenord: Välj ett lösenord. Det ska bestå av minst 8 tecken. Du använder sedan din e-post (eller mobilnummer) samt ditt valda lösenord för att logga in nästa gång.


När all information är ifylld trycker du på knappen "Bli medlem". Om allt är korrekt så kommer du vidare till en sida där du kan köpa ditt medlemskort.


Felmeddelande - om inget händer och systemet visar "rött"

  • Om inget händer när du klickar på "Bli medlem", kontrollera att alla obligatoriska fält är korrekt ifyllda. Systemet visar i rött vilka fält som behöver korrigeras. 

  • Om det står "E-post används redan" betyder det att den redan finns registrerad. (Det kan ha gjorts av filmstudion om de har importerat en tidigare medlemslista). Då ska du inte registrera dig utan istället välja att klicka på logga in. För att få ett nytt lösenord kan du återställa ditt lösenord genom att gå till Logga in - Glömt lösenord och fylla i din e-post. Du får då en länk med återställning. Om inget mejl med länk dyker upp inom någon minut kan du titta i skräpposten eller andra mappar där automatmejl ofta hamnar (såsom nyhetsbrev, kampanjbrev eller liknande.
Tillbaka till: Att köpa medlemskort 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov