Terminskortköp

Ändrad den Tue, 09 Aug 2022 vid 08:48 PM

Terminskortköp är en lista över genomförda köp av medlemskort som filmstudion hittar i vänsterspalten på studiowebbadministrationen enligt modellen: filmstudionamn.filmstudio.se/admin.

I denna lista syns de köp som filmstudions registrerade Medlemmarna har gjort via försäljningsportalen som hittas via modellen: filmstudionamn.filmstudio.se/admin.

Varje medlem kan via försäljningsportalen göra flera köp (olika terminer, olika serier) men kan inte köpa mer än ett medlemskort från varje specifik serie.

I denna lista kan filmstudion  endast redigera vilken typ av medlemskort medlemmen köpt.

Det är denna lista som visar hur många medlemskort som filmstudion har sålt. Vi uppmanar alla filmstudior som säljer medlemskort digitalt att även registrera de köp som gjorts utanför SFF:s betalningsmodul i denna lista genom manuell hantering. På så sätt blir listan komplett och mer överskådlig och ett bra och tydligt register för filmstudion och SFF. Ni ser tydligt vilka köp som är "kontanta köp" och vilka köp som gjorts via SFF:s betalningsmodul genom kolumnen "Kontantköp".

Listan går att filtrera efter termin, namn etc men visar som standard det senaste köpet överst.

Kortnummer är unikt för varje enskilt terminskort. Bambora Order ID används för att spår varje enskilt köp hos betalningsportalen.