Logga in och välj medlemskort

Ändrad den Mon, 05 Sep 2022 vid 03:15 PM

När du är registrerad som medlem loggar du in för att köpa ditt terminskort genom att fylla i följande information (se även bild nedan):

• E-post eller mobilnummerFyll i den e-post som du använde för att registrera dig (alternativt mobil om du valde att enbart registrera dig med mobilnummer).

• Lösenord: Skriv ditt valda lösenord. Det består av minst 8 valfria tecken.

OBS! Se upp för autofyll: Om inloggningsfälten redan är ifyllda så har det gjorts av datorn, som automatiskt kan fylla i fälten. Om du är osäker på om den ifyllda informationen är rätt, radera fälten och skriv in korrekt.

Glömt lösenordet? Då kan du klicka på länken "Återställ glömt lösenord" som finns under knappen Logga in. Då dyker det upp ett fält där du kan fylla i din e-post och klicka på "Skicka". Du kan läsa mer om återställning via sidan: Återställa lösenord.

Om det står "Det finns ingen användare med den e-postadressen", kontrollera att du skrivit rätt e-post. Om e-posten är korrekt betyder det att du inte är registrerad

När du loggat in ska du välja medlemskort och betala.

Läs mer om det på sidan Betala ditt medlemskort.

Tillbaka till startsidan: Att köpa medlemskort.