Medlemslista

Ändrad den Tue, 09 Aug 2022 vid 08:48 PM

Medlemslistan är alla personer som registrerar sig på en filmstudios försäljningssida. Ni hittar den lista genom att logga in på studiowebbsidan som ni hittar enligt modellen: filmstudionamn.filmstudio.se/admin

Försäljningssidan å sin sida hittas via: filmstudionamn.filmstudio.se/medlemskort

Namnen i denna lista är att betrakta som ett medlemsregister och genom att exportera listan kan ni mejla ut information. På denna lista kan finnas personer som tidigare varit medlemmar men som inte är det just denna termin.

Det kan t ex vara så att Medlem A enbart har registrerat sig men utan köp och har 0 medlemskort, Medlem B har registrerat sig och köpt ett medlemskort till vårterminen men inte till höstterminen och Medlem C har registrerat sig och köpt medlemskort både till vår- och höstterminen.

Medlemsnummer är unikt för varje enskild medlem men är inte samma som terminskortnummer som finns i listan Terminskortköp.