Skaffa information om filmerna

Ändrad den Wed, 15 Apr 2020 vid 07:47 PM

Grundinformation om filmerna hittar ni alltid via SFF:s filmlista. Där kan ni också hitta länkar till recensioner och filmbilder. För vidare information rekommenderar vi:

Svenskfilmdatabas

Svensk Filmdatabas gör det möjligt att söka upplysningar om samtliga långfilmer sedan 1897, och dessutom en stor mängd svenska kort- och dokumentärfilmer. De har numera även redaktionellt material kring filmerna.

IMDB

Internet Movie Database anses vara världens bästa filmsajt. Här kan man bl.a. finna recensioner och annan information om mer än 160.000 filmer!

För att hitta bilder och trailers att använda vid marknadsföring behöver ni gå till respektive filmdistributör. Ni hittar information via filmlistan. Läs speciellt vad som gäller för affischer.