Filmlistan - Hur får jag ett lösenord?

Ändrad den Mon, 10 Oct 2022 vid 12:22 PM

För att kunna logga in i Filmlistan behöver du första ha registrerats som användare.

Vem som ska vara användare anmäls av SFF:s medlemsorganisationer, det vill säga styrelsen i den lokala filmstudion. Kontakta din lokala filmstudiostyrelse om du tycker att du ska vara registrerad användare.

När du är registrerad skapar du själv ditt lösenord genom att gå till filmlistan.filmstudio.se och klicka på ”Logga in” (full adress filmlistan.filmstudio.se/login) och ”Glömt lösenord?” samt fyller i din e-post på sidan ”Återställa lösenord”. Klicka på ”Skicka återställningslänk”.

Via angiven e-post får du då en länk där du kan skapa ett eget lösenord.

Anges "Ingen användare med den e-postadressen"?

Om du försöker logga in och får upp en grön skylt med beskedet ”Det finns ingen användare med den e-postadressen”? Kontrollera först att du skrivit rätt e-post, kanske är du registrerad med en annan e-post? Annars betyder det att du inte finns registrerade som användare. Kontakta i så fall SFF:s kansli.

Återställningslänk skickats?

Om du får en grön skylt som säger att återställningslänk har skickats men hittar ingen e-post med den informationen? Vänta några minuter och kontrollera spam-korgen eller kampanj/nyhetsbrevs-korgen i din mailbox. Tyvärr kan inte SFF:s kansli återställa lösenordet åt er.